Top
Χρυσοί κανόνες διατροφής – Κάτια Δημησιάνου
fade
3742
portfolio-item-template-default,single,single-portfolio-item,postid-3742,mkdf-bmi-calculator-1.1,mkd-core-1.2,wellspring child theme-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-follow-portfolio-info,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Χρυσοί κανόνες διατροφής

Χρυσοί κανόνες διατροφής

Νέα

Χρυσοί κανόνες διατροφής

  1. Πρωινό, το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας. Μαζί μ’ εμάς, ας ξυπνήσουμε και το μεταβολισμό μας για να δουλεύει όλη μέρα.
  2. Να μην επιλέγουμε συχνά γλυκά και έτοιμα φαγητά. Μια φορά την εβδομάδα μας βοηθάει να κρατάμε τον έλεγχο.
  3. Να πίνουμε πολύ νερό. Στόχος τα 8-12 ποτήρια ημερησίως. Όσο πιο ενυδατωμένοι τόσο πιο ενεργοί.
  4. Να προσπαθούμε να τρώμε όλες τις τροφές. Το ήξερες ότι οι γευστικές μας ιδιότητες αλλάζουν κάθε 5 χρόνια? Σε ό,τι λοιπόν έχουμε να δοκιμάσουμε καιρό ας δώσουμε μια δεύτερη ευκαιρία, ίσως τελικά να μας αρέσει.
  5. Να τρώμε πολλά φρούτα και λαχανικά. Μας ενυδατώνουν , μας αποτοξινώνουν και μας γεμίζουν με τα μέταλλα, τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειαζόμαστε.
  6. Να γυμναζόμαστε συχνά . Ακόμα και μια απλή βόλτα με τα πόδια είναι καλύτερη από την θέση του καναπέ μας.
  7. Να τρώμε αργά και καθιστοί στο τραπέζι. Να δίνουμε στο γεύμα μας τη σημασία που πρέπει. Έτσι χορταίνουμε περισσότερο, θα το δείτε!
  8. Να μην βλέπουμε τηλεόραση ταυτόχρονα με τα γεύματα. Αποσπάμε το μυαλό μας και υπάρχει πιθανότητα να καταναλώσουμε μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού απ’ αυτή που πραγματικά χρειαζόμαστε.
  9. Να παίρνουμε μικρά γεύμα έτοιμα από το σπίτι ώστε να αποφεύγουμε τα “έτοιμα” παρασκευάσματα. Λίγα αμύγδαλα ή ένα φρούτο θα μας περιορίσουν την πείνα μέχρι το κυρίως γεύμα και θα μας βοηθήσουν να πετύχουμε την απώλεια κιλών που θέλουμε.
  10. Το πιο σημαντικό! Μπορούμε να αλλάξουμε τις διατροφικές μας συνήθειες αρκεί να το πιστέψουμε.       Καλή αρχή!

 

katia