Top
Η φιλοσοφία μας – Κάτια Δημησιάνου
fade
3863
page-template,page-template-full-width,page-template-full-width-php,page,page-id-3863,mkdf-bmi-calculator-1.1,mkd-core-1.2,wellspring child theme-child-ver-1.0.0,wellspring-ver-2.1,mkdf-smooth-scroll,mkdf-smooth-page-transitions,mkdf-ajax,mkdf-grid-1300,mkdf-blog-installed,mkdf-header-standard,mkdf-sticky-header-on-scroll-down-up,mkdf-default-mobile-header,mkdf-sticky-up-mobile-header,mkdf-dropdown-default,mkdf-search-dropdown,mkdf-large-title-text,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive
 

Η φιλοσοφία μας

Κάτια Δημησιάνου

Η φιλοσοφία μας

Δίαιτα ή Διατροφή?  Και τελικά ποιά η διαφορά τους?

Όταν το μόνο που μας απασχολεί είναι ένα νούμερο.. ένα αποτέλεσμα πάνω σε μια οθόνη ζυγαριάς η διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Εδώ μαθαίνουμε να τρώμε σωστά. Να αγαπάμε και να ακούμε το σώμα μας. Να επιλέγουμε γι αυτό κάθε τι που θα βελτιώσει τη ζωή μας. Μαθαίνουμε σωστούς συνδυασμούς χωρίς να μετράμε θερμίδες, δημιουργώντας έναν πιο υγιεινό καθημερινό τρόπο ζωής.

Χάνουμε τα κιλά που επιθυμεί ο καθένας μας σωστά και με τρόπο που θα μπορούμε να τα διατηρήσουμε και μετέπειτα.

Κάθε ένας από εμάς είναι διαφορετικός, άρα και μοναδικός. Ένα νούμερο λοιπόν σε μία ζυγαριά δεν μπορεί να καθορίσει την ψυχολογία μας, γιατί όπως λέω και εγώ είναι απλά ένα νούμερο, που όπως ανεβαίνει έτσι και κατεβαίνει! Αρκεί να το βάλουμε πείσμα!

Με πείσμα και θέληση μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα!

Σας περιμένω με χαρά να βρούμε μαζί τον τρόπο που ταιριάζει σε εσάς!